flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Жінці, у дворі якої травмувався хлопчик, обрано запобіжний захід

31 серпня 2021, 12:18

31 серпня 2021 року слідчий суддя Соснівського районного суду м. Черкаси обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою підозрюваній за фактом залишення малолітньої дитини в небезпеці, що спричинило тяжкі наслідки (частина три стаття 135 Кримінального кодексу України (залишення в небезпеці, що спричинило тяжкі наслідки)).

Судове засідання відбулося в закритому режимі. Слідчий суддя, заслухавши учасників процесу, оцінивши в сукупності обставини дійшов до висновку, що клопотання підлягає до задоволення та застосував до підозрюваної запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб без визначення розміру застави.

Ухвала слідчого судді про застосування запобіжного заходу підлягає до негайного виконання та може бути оскаржена протягом п’яти днів.

 

Довідково:

санкція частини три статті 135 КК України передбачає відповідальність у виді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років.

Відповідно до статті 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

За повідомленням пресслужби суду