flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Взято під варту чоловіка, в якого вилучили більше 300 пакетів із наркотиками

16 листопада 2021, 14:10

15 листопада 2021 року слідчий суддя Соснівського районного суду м. Черкаси обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб без визначення розміру застави щодо 33-річного чоловіка, який підозрюється у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною третьою статті 307 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів).

За даними досудового розслідування, 12.11.2021 року на вулиці Нарбутівській у Черкасах під час обшуку в автомобілі Daewoo Nexia поліцейські Головного управління Національної поліції в Черкаській області спільно зі співробітниками СБУ та Управління патрульної поліції виявили 368 прозорих пакетів з наркотичними речовинами та один поліетиленовий пакет більшого розміру з амфетаміном.

Підозрюваний в судовому засіданні свою вину у вчиненні злочину визнав.

Слідчий суддя з метою мінімізації наявних ризиків, враховуючи, що підозрюваний є раніше судимим, а також те, що він обґрунтовано підозрюється у вчиненні умисного особливо тяжкого злочину у сфері обігу наркотичних засобів, за яке передбачається покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 12 років, дійшов до висновку, що клопотання підлягає до задоволення та застосував до підозрюваного запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб без визначення розміру застави.

 Ухвала слідчого судді про застосування запобіжного заходу підлягає до негайного виконання та може бути оскаржена протягом п’яти днів.

 

Фото: ГУНП в Черкаській області

 

 

За повідомленням пресслужби суду