flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ОГОЛОШЕННЯ тимчасового встановлення особливого режиму роботи

15 лютого 2022, 14:44

ОГОЛОШЕННЯ

У зв’язку з великою кількістю захворюваності працівників суду на COVID-19 та Омікрон, з метою убезпечення учасників процесу, працівників апарату суду, суддів від розповсюдження гострої респіраторної хвороби та її масового поширення тимчасово встановити особливий режим роботи Соснівського районного суду м. Черкаси, а саме
в період роботи суду з 15 лютого по 25 лютого 2022року,

- Припинити розгляд справ у судових засіданнях за участю учасників судового процесу, крім справ, що потребують невідкладного розгляду (розгляд кримінальних проваджень, які законом віднесені до невідкладних та які відповідно не можуть бути перенесені у часових межах на більш пізній строк, а також розгляд справ про адміністративні правопорушення).
• будь-яка інформація щодо судових справ надаватиметься судом у телефонному режимі та засобами електронно-поштового зв'язку;
• вказане стосується щодо ознайомлення з матеріалами проваджень

Інше в режимі роботи суду залишити з обмеженнями прийнятими рішенням зборів суддів від 04.01.2022 року.

Довідкова інформація:

Будь-які причини неявки учасників справ у вказаний період, крім невідкладних справ, будуть визнаватися судом поважними. Судом не буде залишено без розгляду заяви, скарги громадян з причин неявки їх в судове засідання у вказаний період.

Відповідно до статті 3 Конституції України, людина, її життя та здоров'я, визначаються найвищою цінністю.

З метою убезпечення учасників процесу, працівників апарату суду, суддів співробітників Служби судової охорони від розповсюдження гострої респіраторної хвороби та її масового поширення, висловлюємо переконливе прохання віднестися з розумінням до вищевикладеного і максимально утриматись від участі у судових засіданнях та відвідування суду на даний період часу.
З метою протидії поширенню в Україні коронавірусу СОVID– 19 та Омікрон, просимо з розумінням поставитися до впроваджених Соснівським районним судом м.Черкаситимчасових заходів.

Окрім того, Соснівський районний суд м.Черкаси рекомендує учасникам судового процесу використовувати альтернативні шляхи звернення до суду (електронний кабінет, електронну пошту та телефон, тел.. 54 09 24, 37 75 27, 54 68 12 електронна адреса суду inbox@sn.ck.court.gov.ua).

(Рішення прийнято зборами суддів Соснівського районного суду м.Черкаси від 15.02.2022р.)