flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Двом підозрюваним у вчиненні розбійного нападу на чоловіка в Черкасах обрано запобіжні заходи

27 червня 2019, 09:47

26 червня 2019 року слідчий суддя Соснівського районного суду розглянув клопотання про обрання міри запобіжного заходу відносно 28-річного жителя м. Черкаси, який підозрюється у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною другою статті 187 Кримінального кодексу України (Розбій, вчинений за попередньою змовою групою осіб, або особою, яка раніше вчинила розбій ) та 24-річного місцевого жителя, якій підозрюються у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною другою статті 187 Кримінального кодексу України (Розбій, вчинений за попередньою змовою групою осіб).

За результатами розгляду клопотання відносно 24-річного раніше не судимого підозрюваного останньому обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

Другому підозрюваному, який раніше вже був засуджений за скоєння кримінального правопорушення, передбаченого частиною другою статті 186 КК України (грабіж) та частиною другою статті 187 КК України (розбій), на шлях виправлення не став та скоїв новий аналогічний злочин, обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

В клопотаннях слідчий зазначав, що підозрювані, за попередньою змовою, вчинили розбійний напад на чоловіка поблизу магазину «АТБ» в місті Черкаси, спричинивши останньому тілесні ушкодження та відкрито заволоділи майном потерпілого, а саме мобільним телефоном та коштами в сумі близько 1000 грн.

Того ж дня підозрюваних затримали та повідомили їм про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною другою статті 187 КК України.

За повідомленням прес-служби суду