flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Підозрюваного у вчиненні розбійного нападу в магазині "Знахідка" у Черкасах взято під варту

26 вересня 2019, 10:01

25 вересня 2019 року  слідчий суддя Соснівського районного суду м. Черкаси застосував запобіжний захід у вигляді тримання під вартою до підозрюваного у вчиненні злочину, передбаченого частиною 1 статті 187 Кримінального кодексу України (напад з метою заволодіння чужим майном, поєднаний із насильством, небезпечним для життя чи здоров'я особи, яка зазнала нападу, або з погрозою застосування такого насильства (розбій)).

За даними досудового розслідування, вдень 15 вересня 2019 року 33-річний місцевий житель зайшов до приміщення магазину «Знахідка», що знаходиться по вулиці Добровольського в місті Черкаси, де погрожуючи робітницям магазину предметом, зовні схожим на пістолет, заволодів грошовими коштами в сумі близько 5 тисяч гривень, які знаходились в касі у вказаному магазині, після чого з вищевказаними коштами з місця події зник. Після вчинення розбійного нападу підозрюваний деякий час переховувався від органів досудового розслідування та був доставлений до поліції після того, як  його впізнали перехожі.

Оскільки чоловік обґрунтовано підозрюється у вчиненні злочину, поєднаного з погрозою застосування насильства, небезпечного для життя та здоров'я потерпілих, слідчий суддя не визначив заставу при обранні запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Ухвала слідчого судді підлягає негайному виконанню та може бути оскаржена протягом п’яти днів з дня її проголошення.

Фото: Розшук Черкаси

За повідомленням прес-служби суду