flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Голова Державної судової адміністрації України провів нараду з очільниками судів Черкаської області

23 жовтня 2019, 16:33

Сьогодні, 23 жовтня 2019 року, в залі Черкаського апеляційного суду голова Державної судової адміністрації України Зеновій Холоднюк провів нараду з головами та керівниками апаратів судів міста Черкаси та Черкаської області.

На запрошення Територіального управління Державної судової адміністрації України у Черкаській області участь у вказаному заході взяли виконуюча обов’язків голови Соснівського районного суду м. Черкаси Алла Чечот та виконуюча обов’язків керівника апарату суду Віта Коваленко.

На початку наради голова ДСА України представив нового начальника Територіального управління ДСА України у Черкаській області Євгена Пристрому, побажав йому успіхів та натхненної  праці на новій посаді.  Також, новопризначеного очільника Територіального управління ДСА України у Черкаській області від імені всіх судів Черкаської області привітав голова Черкаського апеляційного суду, після чого Євген Пристрома подякував за привітання, висловив побажання щодо досягнення нових звершень у покращенні роботи судової гілки влади та на плідну співпрацю з присутніми на нараді представниками судів міста Черкаси та Черкаської області.

Потім Зеновій Холоднюк висловив слова вдячності та вручив подяку колишньому  заступнику начальника Територіального управління Державної судової адміністрації України у Черкаській області Юрію Будченку, який працював на вказаній посаді  протягом тринадцяти останніх років та зробив вагомий внесок  в налагодження організації роботи управління. 

В продовженні заходу Зеновій Холоднюк детально зупинився на питаннях кадрового "голоду" в судах, навантаження суддів та працівників апаратів, змін в законодавстві, що стосуються саме судової влади, розповів про здобутки та досягнення Державної судової адміністрації в забезпеченні судів України приміщеннями,технікою, обладнанням та всім необхідним для нормального функціонування судової установи, продемонструвавши відповідні цифри та графіки на прикладі змін з 2017 по 2019 роки.

На завершення наради голова Державної судової адміністрації України подякував всім присутнім за щоденну нелегку працю, побажав витримки, натхнення та нових здобутків на ниві правосуддя.

За повідомленням прес-служби суду