flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суддю Калашника Володимира Леонідовича урочисто провели у відставку

26 червня 2020, 12:05

У теплій та невимушеній атмосфері проводили на заслужений відпочинок суддю Соснівського районного суду м. Черкаси Калашника Володимира Леонідовича, якого було звільнено рішенням Вищої ради правосуддя № 1799/0/15 від 11 червня 2020 року у зв’язку з поданням ним заяви про відставку.

Від колег лунали сердечні вітання та гучні оплески.

Калашник Володимир Леонідович розпочав почесну місію служіння правосуддю 4 листопада 2004 року на посаді судді Жовтневого районного суду міста Луганська, звідки, у непрості для нашої держави часи Указом Президента України від 26 вересня 2015 року був переведений до Соснівського районного суду м. Черкаси.

Під час зібрання голова суду Бащенко Сергій Михайлович виступив із вітальною промовою, в якій згадав вагомі трудові здобутки Володимира Леонідовича, створені щоденною наполегливою працею.

Слова подяки також висловила суддя Мельник Ірина Олександрівна, відзначивши працелюбність та компетентність колеги, високий професіоналізм, життєву мудрість, щирість та відмінне почуття гумору.

У своїх виступах судді Рябуха Юрій Володимирович, Пироженко Сергій Андрійович подякували за багаторічну сумлінну роботу та побажали міцного здоров’я, довголіття, щастя та благополуччя, родинного затишку та мирного неба над головою!

 

За повідомленням прес-служби суду