flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Чоловіка, який заліз на колесо огляду в Черкасах, притягнули до адміністративної відповідальності

23 липня 2020, 14:17

21 липня 2020 року Соснівський районний суд м. Черкаси визнав винним 22-річного місцевого жителя у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого статтею 173 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

В рішенні суду вказано, що 10.05.2020 року приблизно о 23 год. 00 хв., перебуваючи в парку «Сосновий Бір» в м. Черкаси по вул. Дахнівська, 82, чоловік заліз на колесо огляду та висловлювався нецензурною лайкою, чим порушував громадський порядок та спокій громадян.

За статтею 173 КУпАП передбачена відповідальність за дрібне хуліганство, тобто нецензурна лайка в громадських місцях, образливе чіпляння до громадян та інші подібні дії, що порушують громадський порядок і спокій громадян.

При призначенні покарання суддя врахував фактичні обставини справи, дані про особу порушника, і вважав можливим призначити стягнення у вигляді штрафу.

Відтак, суд визнав чоловіка винним у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого статтею 173 КУпАП та застосував до нього адміністративне стягнення у вигляді штрафу.

 

За повідомленням пресслужби суду