flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відбувся онлайн-тренінг, проведений Національною школою суддів України, за участі суддів Соснівського районного суду м. Черкаси

08 грудня 2021, 08:30
7 грудня 2021 року Національна школа суддів України провела для суддів місцевих загальних судів апробацію онлайн-тренінгу "Процесуальний строк, як складова принципу правової визначеності".
Відкрила апробацію тренінгу начальниця відділу підготовки викладачів (тренерів) НШСУ Умнова О.В., яка ознайомила учасників з метою і цілями заходу та закликала до активної участі в обговореннях.
 
У тренінгу взяли участь судді нашого суду - Пироженко В.Д. та Троян Т.Є.
Крім того, вперше в складі тренерів НШСУ дебютував суддя-спікер Соснівського районного суду м.Черкаси Пересунько Я.В., з чим його і вітаємо!
 
На тренінгу було розглянуто проблематику терміну "розумні строки", особливості застосування процесуальних строків у позовному, наказному та окремому провадженнях; проблеми поновлення та продовження процесуальних строків та дискреційні повноваження судді при встановленні строків.
У ході жвавих обговорень учасники тренінгу ставили питання та отримували на них фахові відповіді, брали активну участь у "мозкових штурмах" та виконували практичні завдання, розміщені на платформі дистанційної підготовки.