flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

З Днем Української Державності!

28 липня 2023, 10:03

                     З Днем Української Державності!

Українська державність – це наша спільна історія. Ми розвивалися разом, боролися за нашу державу і досягли багатьох видатних досягнень. Українська державність – це наше спільне майбутнє. Ми прагнемо до того, щоб жити в цілісній та сильній державі, яка буде захищати наші інтереси і права.

Започаткована Указом Президента України Володимира Зеленського з нагоди 30-ї річниці Незалежності України ця знаменна дата як державне свято утверджує незламне споконвічне прагнення багатьох поколінь свідомих українців до свободи, суверенітету й національної єдності, нагадує нам про Велике Хрещення Русі-України.

Бажаємо завжди вірити у свої сили, поважати один одного, любити країну, шанувати нашу історію, пам’ятати всіх, хто героїчно віддав своє життя за Україну та її майбутнє.

Тож нехай наближення нашої Перемоги впевнено сприяє подальшій розбудові державності, зміцненню почуття особистої відповідальності кожного за майбутнє країни та її народ!

З Днем Української Державності, який нагадує нам, що ми вільні, єдині та незалежні. Бажаємо відчувати єдністю та приналежність до української родини, де б ви не були. 

Ми горді тим, що наша Батьківщина – Україна!

Разом ми сильні! Слава Україні!