flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Ефективній комунікації правосуддя й суспільства - бути

06 липня 2016, 10:04

 5 липня 2016 року в Національній школі суддів України відбулося засідання робочої групи, в якому взяла участь прес-секретар Соснівського районного суду м. Черкаси Інна Попова, під час якого були обговорені підсумки апробації дистанційного навчального курсу “Комунікації в судовій діяльності” для прес–секретарів судів.

Метою зустрічі був детальний аналіз методів викладання он-лайн, обговорення зауважень щодо внутрішньої комунікації між викладачами, викладання, адміністрування, ІТ-супроводу. Під час засідання було обговорено результати апробації навчального курсу, який проходив у цьому році 23 травня – 1 липня.

Зокрема, були обговорені  та узагальнені пропозиції викладачів щодо вдосконалення курсу. Викладачі відзначили високий рівень організації процесу дистанційного навчання, якість адміністрування, відповідальний підхід слухачів до освоєння матеріалів курсу та їх щире бажання навчатись.

Запрошені на засідання прес–секретарі судів, які мали особливі успіхи під час проходження курсу, висловили свої враження та побажання щодо вдосконалення дистанційного навчання. Вони відзначили глибину та змістовність навчального матеріалу, високий рівень викладацького складу, практичність курсу та вагомість ролі отриманих знань і навичок, загальну доброзичливу атмосферу навчання, зразкову взаємодію з викладачами та адміністраторами.

Відповідальні за реалізацію навчального курсу в Національній школі суддів України у свою чергу подякували викладачам за самовіддану та продуктивну роботу. Особлива вдячність була висловлена партнерам із проекту USAID “Справедливе правосуддя” за вагомий вклад в розробку та успішне втілення курсу, а слухачам – за відповідальність і сумлінність у навчанні, пропозиції щодо удосконалення курсу.

Констатувалось, що випуск за результатами апробації навчального курсу об’єднав перших, найбільш вмотивованих представників судової влади, яким належить торувати шлях налагодження ефективної комунікації із суспільством.

Упевнені, що це не просте завдання буде досягнуто, зважаючи на успішність курсу та перспективи його подальшої реалізації.

У підсумку було вручено сертифікати викладачам і  слухачам дистанційного навчального курсу “Комунікації в судовій діяльності”.