flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Привітання Голови суду з Днем Незалежності

23 серпня 2016, 09:04

 Шановні співвітчизники!

 

Від усього серця вітаю вас із Днем незалежності – світлим святом Української Державності!

 

24 серпня - це не просто День народження держави. Це свято пам’яті про цілі покоління наших предків, що творили націю і боролися за державність, а також день, коли варто думати про день завтрашній, про майбутні покоління, про нашу відповідальність перед історією.

День незалежності – це день, у якому щорічно зустрічаються Минуле і Майбуття України. Минуле має вселяти мудрість. Майбуття повинно виховувати в нас відповідальність за прийняття рішень.

Нам випала висока історична місія здійснювати мрію багатьох поколінь наших предків – бути господарями на своїй землі, плекати її і прикрашати своєю працею, у добробуті, мирі, безпеці та злагоді ростити дітей .

25 років тому перед нашою країною постало надзвичайне завдання: створити державний механізм, збройні сили, налагодити взаємовідносини з навколишнім світом, сформувати систему місцевого самоврядування. І головне – будувати незалежну суверенну Україну за принципом демократії, політичної та економічної свободи.

Нині ми впевнено стверджуємо: Українська держава відбулася, стала визнаною.

З проголошенням незалежності України світ почав рахуватися з нами. Протягом лише перших трьох місяців після референдуму 1991 року Україну, як незалежну державу, визнали 140 країн. Нині - весь світ. Ми стали органічною частиною світової спільноти. Ми самі здобули історичний шанс стати сучасною, заможною, шанованою нацією. Ми реалізуємо свій шанс. У нас є підстави впевнено дивитися в майбутнє. Так швидко змінити країну, як за останній рік, могла лише сильна нація.

Доля України – це доля всіх, хто живе під високим синім українським небом, працює на рідній землі, задля рідного народу . Усі ми рівні серед рівних, вільні громадяни України.

Незалежність – символ нашої нації. Вона нагадує нам – якого ми славного роду діти. Разом ми зможемо подолати будь-які труднощі. У нас досить таланту і сили здійснити задумане.

Нова доба відкриває нові можливості та перспективи для кожного з нас. Ми маємо створити такі умови життя, які були б гідні громадянина України.

А сподіватися нам є на що. Адже головний скарб країни – це люди , працьовиті люди, які всупереч усім труднощам, йдуть вперед, дбають про майбутнє, про єдність та могутність держави.

Наша мета – сильна, заможна і процвітаюча Україна!

Зі святом вас!

 

 З повагою,

Голова Соснівського районного суду м. Черкаси                                                                                               В.В. Орленко