flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відбувся семінар для прес-секретарів судів Черкаської області

15 листопада 2018, 15:16

Сьогодні, 15 листопада 2018 року, в приміщенні Апеляційного суду Черкаської області відбувся семінар для прес-секретарів судів на тему: «Ефективна комунікація: діалог між судом і громадскістю».

Участь в заході взяли 14 представників районних судів Черкаської області, Соснівський районний суд м. Черкаси представляла прес-секретар Інна Попова.

На семінарі обговорювали питання ефективної комунікаційної політики судової влади з громадськістю задля підтримання авторитету судової влади і зростання довіри до суду.

На початку заходу суддя-спікер Апеляційного суду Черкаської області Оксана Карпенко виступила з промовою, в якій висвітлила питання співпраці між суддею-спікером та прес-секретарем для ефективної діяльності прес-служби суду.

Прес-секретар Апеляційного суду Черкаської області Тетяна Пономар розповіла про особливості написання судових новин, правила спілкування з журналістами та організацію роботи прес-служби суду.

Учасники семінару поділилися власним досвідом спілкування з представниками ЗМІ, громадськістю, діями в кризових ситуаціях. Також були висловлені побажання подальшої взаємодії прес-служб судів Черкаської області з метою налагодження  ефективної комунікації з громадськістю для підвищення рівня довіри до судової влади.