flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Соснівський суд продовжив строк тримання під вартою підозрюваному у скоєнні замаху на вбивство

19 березня 2019, 14:25

18 березня 2019 року слідчим суддею Соснівського районного суду м. Черкаси задоволено клопотання слідчого Черкаського відділу поліції ГУНП в Черкаській області та продовжено строк тримання під вартою підозрюваному у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 15, ч.1 ст. 115 КК України, тобто у вчиненні замаху на вбивство.

Довідково : 12 січня 2019 року близько 05.00 години ранку підозрюваний, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння та знаходячись в приміщенні квартири в будинку по вулиці Ярославській в місті Черкаси, на ґрунті особистих неприязних стосунків до наглядно знайомого йому 35-річного чоловіка, умисно спричинив останньому ножове поранення у ліву частину грудної клітини.

Однак, зловмисник свій злочинний умисел, направлений на умисне вбивство до кінця не довів по причинам, що не залежали від його волі, адже потерпілому своєчасно було надано кваліфіковану медичну допомогу, а сам винуватець з місця вчинення кримінального правопорушення зник.

Того ж дня працівники поліції затримали П. та оголосили йому про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 15, ч.1 ст. 115 КК України.

 

За повідомленням прес-служби суду