flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Учасники судових проваджень мають нагоду оцінити роботу Соснівського районного суду м. Черкаси

03 квітня 2019, 13:04

З 3до 20 квітня 2019 року в приміщенні Соснівського районного суду міста Черкаси проводиться опитування учасників судових проваджень з використанням методології карток громадянського звітування (КГЗ) з метою визначення рівня задоволеності роботою суду.

Пропонуємо відвідувачам суду взяти участь в опитуванні та висловити свою думку стосовно якості, доступності правосуддя, незалежності та ефективності роботи суду за допомогою анонімного анкетування.

Опитування є добровільним і покликане вивчити думку громадян щодо організації роботи працівників апарату та суддів Соснівського районного суду м. Черкаси, рівня зручності та комфортності перебування у суді, доступності до приміщення суду, повноти та якості інформації, розміщеної на інформаційних стендах, інформаційній панелі, веб-сайті суду.

Крім того, опитування відвідувачів суду дасть можливість з’ясувати, що саме на думку учасників судових проваджень, необхідно зробити для підвищення задоволеності громадян роботою суду в різних аспектах.

Отримана інформація використовуватиметься для розробки рекомендацій щодо поліпшення якості судових послуг, підвищення рівня доступності, зручності та комфортності приміщення суду, повноти та якості інформації та підвищення рівня громадської довіри до суду.

Всі охочі можуть оцінити роботу суду та взяти участь в опитуванні шляхом заповнення анкет, які можна отримати в приміщенні суду.

Довідково: Анкетування проводиться Громадською організацією «Центр соціальної адаптації» за підтримки програми USAID «Нове правосуддя» в рамках проекту «Проведення опитувань учасників судових проваджень з використанням методології карток громадянського звітування (КГЗ)» у судах Черкаської області.

За повідомленням прес-служби суду