flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Працівники апарату Соснівського районного суду та присяжні взяли участь у всеукраїнському опитуванні

04 квітня 2019, 09:29

Вісім працівників апарату Соснівського районного суду м. Черкаси та п’ятеро присяжних взяли участь у всеукраїнському опитуванні працівників апаратів судів та присяжних щодо стану судової системи та корупції в судовій системі в рамках співпраці між Вищою радою правосуддя та Програмою USAID реформування сектору юстиції «Нове правосуддя».

Метою дослідження є сприяння пошуку дієвих шляхів реформування судової системи в Україні, що є неможливим без урахування думки працівників апаратів судів України. Також, для подальшого впровадження судової реформи важливою є думка громадян, що виступають у ролі присяжних.

Дослідження проводилось у форматі анонімних інтерв’ю з працівниками апарату суду, які займають різні посади, та з присяжними, шляхом заповнення анонімних анкет.

Опитування проводилось ІП «ГФК Юкрейн», що є членом ESOMAR – Всесвітньої асоціації професіоналів соціологічних і маркетингових досліджень, і працює відповідно до Міжнародного Кодексу проведення маркетингових досліджень, що захищає права учасників.

За повідомленням прес-служби суду