flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Чоловіка, який підозрюється у розбещенні неповнолітньої та незаконному заволодінні автомобілем, взято під варту

08 квітня 2019, 16:34

8 квітня 2019 року слідчий суддя Соснівського районного суду м. Черкаси задовольнив клопотання заступника начальника СВ Черкаського районного відділення поліції Черкаського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Черкаській області та застосував до підозрюваного  у вчиненні розбещення неповнолітньої (ч.2 ст. 156 Кримінального кодексу України) та незаконному заволодінні транспортним засобом (ч. 2 ст. 289 Кримінального кодексу України) запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Як встановлено під час досудового розслідування, 25-річний житель с. Білозір’я Черкаського району в кінці березня 2019 року пізно ввечері перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння разом зі спільником підійшов до автомобіля «Daewoo Nexia», який знаходився поблизу подвір’я, де проживає потерпілий,  шляхом запуску двигуна незаконно заволодів транспортним засобом та поїхав в напрямку розважального закладу, що знаходиться на шляху до м. Сміла.

Крім того, підозрюваний  5квітня 2019 року в пообідній час, знаходячись в с. Білозір’я Черкаського району на галявині,перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, вчинив розбещення малолітньої дівчини, а саме розпусні дії сексуального характеру, що виразилось у задоволенні статевої пристрасті шляхом мастурбації на оголене тіло малолітньої, яка боялася застосування з боку підозрюваного до неї фізичної сили та у зв’язку з цим не чинила опір і повністю підкорялася йому, але словесно умовляла відпустити її та припинити вищевказані дії, на що підозрюваний не реагував та довів свої розпусні дії до кінця.

Наступного дня зловмиснику було повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 289 КК України та у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 156 КК України.

За повідомленням прес-служби суду