flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Двом чоловікам, що підозрюються у вчиненні грабежу в Черкасах, обрано запобіжний захід

19 червня 2019, 10:07

18 червня 2019 року слідчий суддя Соснівського районного суду м. Черкаси застосував до підозрюваних у вчиненні грабежу групою осіб, поєднаного з проникненням в житло (ч. 3 ст. 186 Кримінального кодексу України) запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

На розгляд слідчому судді надійшли клопотання, в яких слідчий вказав, що  вранці 16 червня 2019 року 23-річний та 27-річний місцеві жителі вибили вхідні двері та проникли до будинку потерпілого у м. Черкаси. Ігноруючи прохання власника будинку зупинитися, підозрювані заволоділи його мобільним телефоном та зникли з місця скоєння злочину. Того ж дня чоловіків затримали та повідомили про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 186 КК України, - грабіж вчинений групою осіб, поєднаний з проникненням в житло.

Слідчим суддею в судовому засіданні було встановлено, що затримані обґрунтовано підозрюються у вчиненні названого злочину, а тому на період проведення досудового розслідування до них застосовано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту та покладено виконання ряду обов’язків.

За повідомленням прес-служби суду