flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Чоловіка, якого підозрюють у нанесенні ножового поранення, взято під варту

15 липня 2019, 17:09

15 липня 2019 року слідчий суддя Соснівського районного суду м. Черкаси застосував запобіжний захід у вигляді тримання під вартою до підозрюваного у вчиненні умисного тілесного ушкодження, небезпечного для життя в момент заподіяння (частина 1 статті 121 Кримінального кодексу України).

Досудовим розслідуванням встановлено, що вночі 13 липня 32-річний місцевий житель в стані алкогольного сп’яніння перебував на перехресті вул. Гагаріна та Припортова в місті Черкаси, поруч із магазином «Продукти», на ґрунті раптово виниклих неприязних відносин, наніс потерпілому 33-річному чоловіку один удар предметом, схожим на ніж в спину. В результаті зазначених протиправних дій підозрюваний спричинив потерпілому проникаюче ножове поранення грудної клітки. Того ж дня підозрюваного затримали працівники поліції.

Чоловік підозрюється у вчиненні злочину, передбаченого частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України, який є тяжким злочином та за яке передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.

Відтак, слідчий суддя постановив ухвалу, якою відносно підозрюваного застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави. Вказана ухвала слідчого судді підлягає до негайного виконання та може бути оскаржена протягом п’яти днів до апеляційного суду.

За повідомленням прес-служби суду