flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Про проведення атестації державних службовців

18 грудня 2013, 15:53

25-28 листопада 2013 року на виконання постанови Кабінету Міністрів України від 28 грудня 2000 року № 1922 "Про затвердження Положення про проведення атестації державних службовців" та, керуючись Методичними рекомендаціями щодо застосування Положення про проведення атестації державних службовців, затвердженого наказом Головдержслужби України від 17 листопада 2004 року № 201, у Соснівському районному суді м. Черкаси відбулося проведення атестування державних службовців апарату суду.

При проведенні атестації, комісія перевіряла рівень знань чинного законодавства державними службовцями, а саме: Конституції України, Закону України «Про державну службу», Закону України «Про засади запобігання і протидії корупції», також були перевірені знання Посадових інструкцій, Інструкції з діловодства в місцевому загальному суді, Інструкції про порядок роботи з технічними засобами відеозапису ходу і результатів процесуальних дій проведених у режимі відеоконференції під час судового засідання, Порядку надсилання учасникам процесу текстів судових повісток у вигляді SMS-повідомлень. 

Під час оцінювання роботи державних службовців, комісія звертала увагу на ділові та професійні якості, знання та володіння державною мовою під час виконання службових обов'язків.

За результатами атестування державні службовці показали достатній рівень знань. 

Також, необхідно зазначити, що комісією було відзначено секретаря судового засідання Соловей Н.В., помічника судді Рибалка Г.В., помічника голови суду Ніколаєнко Н.І. та секретаря суду Ткач О.І., а також було рекомендовано помічника судді Жежер Л.В. на зарахування до кадрового резерву суду на більш високу посаду, оскільки вони показали високий рівень знань, професіоналізм та відданість роботі. 

На підставі всебічного аналізу комісія прийняла рішення про те, що 33 державних службовці суду відповідають займаним посадам, з них 10 осіб – відповідають займаним посадам за певних умов, з повторною атестацією через 1 рік.