flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Підозрюваному у викраденні автомобіля обрано запобіжний захід

30 березня 2020, 10:28

28 березня 2020 року слідчий суддя Соснівського районного суду м. Черкаси застосував до  підозрюваного у  незаконному заволодінні транспортним засобом, поєднаним з проникненням у інше сховище, запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

На розгляд слідчому судді надійшло клопотання, в якому слідчий вказав, що  вночі 26 березня 2020 року 35-річний місцевий житель переліз через паркан домоволодіння в місті Черкаси, проник до салону автомобіля  марки ВАЗ 21053 1990 року випуску, з’єднав два дроти під кермом, за допомогою яких завів двигун автомобіля, після чого відкрив ворота та виїхав за територію подвір’я і в подальшому розпорядився автомобілем на власний розсуд, чим завдав потерпілому матеріальних збитків. Того ж дня чоловіка затримали та повідомили про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті  289 Кримінально кодексу України, - незаконне заволодіння транспортним засобом, поєднаним з проникненням у інше сховище.

Слідчим суддею в судовому засіданні було встановлено, що чоловік обґрунтовано підозрюються у вчиненні названого злочину, а тому на період проведення досудового розслідування до нього застосовано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту та покладено виконання ряду обов’язків.

За повідомленням прес-служби суду