flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

"І кожен фініш - це, по суті, старт..."

05 червня 2020, 13:51

5 червня 2020 року в урочистій та зворушливій обстановці колектив Соснівського районного суду м.Черкаси провів на заслужений відпочинок суддю Чечот Аллу Антонівну, яку було звільнено рішенням Вищої ради правосуддя 1598/0/15 від 28 травня 2020 року у зв’язку з поданням нею заяви про відставку.

Колеги вітали суддю теплими словами та гучними оплесками.   

Чечот Алла Антонівна 15 лютого 1995 року розпочала працювати на посаді судді Черкаського районного суду Черкаської області, а з 7 вересня 1996 року самовіддано служила закону в стінах Соснівського районного суду м. Черкаси.

Слова подяки за багаторічну роботу від імені всього колективу висловив голова Соснівського районного суду м.Черкаси Бащенко Сергій Михайлович, який відмітив високий професіоналізм Алли Антонівни, подякував за плідну роботу й довгі роки співпраці.

Суддя-спікер Пересунько Ярослав Володимирович також привітав колегу з виходом на заслужений відпочинок, побажавши їй наснаги, невичерпного оптимізму та благополуччя.

У своїх виступах судді Мельник Ірина Олександрівна, Калашник Володимир Леонідович та Рябуха Юрій Володимирович відзначили не лише високий професійний рівень судді, її душевну красу, але й харизматичність та людські якості.

У свою чергу Чечот Алла Антонівна подякувала всім за теплі слова та побажала натхнення в подальшій нелегкій праці в ім’я закону і справедливості.

За повідомленням прес-служби суду